Hieman lyhyt jakso, ehehee. Mutta tämmöistä tämä on välillä, yrittäkää kestää. VAROITUS! Jaksoon sisältyy perijä-äänestys. Perijää on myös mahdollista äänestää Radolassa, jos haluaa.

Osa8Kuva01.jpg

Kun Adelia saapui yliopistolle, ei asuntolassa enää ollut tilaa yhdellekään opiskelijalle. Oli hyvin vähästä kiinni, ettei Adelian olisi pitänyt palata kotiin. Kiitos ja ylistys, eräs opiskelija sai juuri opintonsa päätökseen, joten hän kykeni luovuttamaan huoneensa Adelialle. Luoja siunatkoon häntä...

Osa8Kuva02.jpg

Adelia oli päättänyt keskittyä opiskeluun. Hän halusi saada yliopistokoulutuksen ja näin ollen hyvän pohjan tulevalle työpaikalleen. Tottahan toki hän tiesi, että hänen täytyisi löytää puoliso jostain, mutta senhän ehtisi myöhemmin?

Osa8Kuva03.jpg

Arianna sen sijaan oli jättänyt opiskelun hieman vähemmälle. Hänen korviinsa oli nimittäin kantautunut tieto, että Jami suorastaan vihasi mustahiuksisia simejä. Asialle täytyi oitis tehdä jotain, ja ratkaisu oli keksitty ennen kuin ehdin "kissaa" sanoa.

Osa8Kuva04.jpg

Nimittäin mieltymysmehu.

Osa8Kuva05.jpg

Jami loikki pitkin askelin Ariannan luokse. "Arianna, olet tänään hurmaavampi kuin koskaan ennen!" hän lausui ja heittäytyi tytön syliin. Aww, eikö olekin suloista?

Osa8Kuva06.jpg

Myös Austin halusi hieman parantaa välejään Katrinsa kanssa. "Kuule, jospa me ikään kuin..." hän sopersi ja tarttui Katria käsistä. "Niin?" "Ei sittenkään mitään", Austin punastui ja käänsi katseensa poispäin. Poikaparka, ujouskohtaukset ovat nykyajan vitsaus...

Osa8Kuva07.jpg

Kun Katri valitteli kipeitä niskojaan, Austin suostui oitis hierontaan. Siinä samalla hänen onnistui suostutella Katri pieneen muuttumisleikkiin. Saparot eivät Austinin mielestä tehneet oikeutta Katrin sieville kasvoille.

Osa8Kuva08.jpg

Nutturat aukaistiin ja pientä meikkiä laitettiin naamaan. Katri todellakin on kaunis, sitä ei voi kukaan kieltää.

Osa8Kuva09.jpg

Pusimuiskis ja ensipusu! Näin paljon Katri piti Austinista. Ja Austin Katrista, luonnollisesti.

Osa8Kuva10.jpg

Jami oli nähnyt tämän kaiken yläkerran ikkunasta. Oliko Austin saanut ensisuudelmansa ennen häntä, vaikka hän oli huomattavasti komeampi, viisaampi... Jami ei enää halunnut hidastella Ariannan kanssa hetkeäkään.

Osa8Kuva11.jpg

"Tulehan vähän lähemmäksi, hanipööni..."

Osa8Kuva12.jpg

Toinen pusimuiskis ja toinen ensipusu!

Osa8Kuva13.jpg

Arianna ryntäsi mitään sanomatta ulos. Hän ei halunnut näyttää Jamille, kuinka hänen kasvonsa olivat punastuneet. Se olisi jo vähän liian noloa. Vaikka toisaalta... Olihan se ollut ihan kiva kokemus.

Osa8Kuva14.jpg

Seuraavina päivinä Arianna ja Austin eivät puhuneet kuin vain ja ainoastaan siitä, miltä ensisuudelman saaminen oli tuntunut. Adelia tunsi olonsa yksinäiseksi ja huonommaksi kuin sisarensa. Hänen opintonsa sujuivat tosin huomattavasti paremmin kuin Ariannalla tai Austinilla, mutta ihmissuhdeasiat olivat aivan huonolla tolalla.

Osa8Kuva15.jpg

Niinpä Adelia päätti rohkaista itsensä, ja soittaa eräälle miehelle, jonka hän oli tavannut netissä. Juttu sujui ihan mukavanlaisesti, joten Adelia päätti kutsua miehen kylään.

Osa8Kuva16.jpg

Mies suostui kyläilyyn. "Niin, ja usko tai älä, mutta sitten se lehtori käski minua selittämään jotain Bopoleon Nanabartesta, vaikka tarkoitus oli puhua jostain aivan muusta!" Adelia selitti.

Osa8Kuva17.jpg

Pärstäkuvaa Adelian ihastuksesta. Komea mies on, kyllä vain. Etunimi oli Kalpa (kuka himputti suostuu nimeämään jonkun Kalpaksi!?), sukunimeä en muista. Ei kai ole kovin oleellinen asia, jos miehestä ajan myötä tulee Cappel?

Osa8Kuva18.jpg

"Minun mielestäni sinä olet aika hyvän näköinen", Adelia sanoi ennen kuin hyvästeli Kalpan - voi herran pöksyt, tuo nimi... - ja halasi tätä. Kalpa otti kohteliaisuudet mielellään vastaan, ja ilmoitti tapaavansa Adelian uudestaan hyvin mielellään.

Osa8Kuva19.jpg

Ensimmäinen puoli vuotta kului Ariannan, Austinin ja Jamin osalta hyvin nopeasti. Kuvassa olevat Arianna ja Jami läpäisivät molemmat ensimmäisen loppukokeensa viitosen arvosanoin.

Osa8Kuva20.jpg

Hetkeä myöhemmin myös Austin saapui kokeestaan. Viitonen tuli!

Osa8Kuva21.jpg

Päiviä kului, ja myös Adelia suoritti loppukokeensa. Yllättyisittekö, jos väittäisin neitosen saaneen viitosen?

Osa8Kuva22.jpg

Jami kulutti pelottavan usein aikaa Katrin kanssa. Mitään shakinpelaamista vakavampaa ei onneksi tapahtunut.

Osa8Kuva23.jpg

Austin huomasi, kuinka Jamikin alkoi vähitellen osoittaa kiinnostusta Katria kohtaan - ainakin niin hän asian näki. Hän halusi osoittaa Katrille rakkauttaan laulamalla serenadin. Ja Katri oli itkeä onnesta.

Osa8Kuva24.jpg

Pian ne kyyneleet virtasivat, myös Austinilta. Hän oli kosinut Katria, jajajaja... hän vastasi myöntävästi! Katri siis... Tiedän, että tilanteesta olisi voinut ottaa paremman kuvan, mutta kun videot olivat päällä niin... ;DD

Osa8Kuva25.jpg

Myös Jami halusi osoittaa tunteensa Ariannaa kohtaan. Kosiminen sai tosin jäädä, eihän romantiikkatavoitteinen suostuisi vapaaehtoisesti kihlautumaan! "Haluan, että tiedät yhden asian, oi rakkaimpani", Jami leperteli. "Olen päättänyt jättää opiskelun. Tämä ei ole minua varten. Mutta älä itke, en kestä nähdä sitä... Näemme taas pian, siihen asti. Puspus."

Osa8Kuva26.jpg

"Taksi tänne asuntolaan. Se iso, harmaa rakennus. Mahdollisimman nopeasti."

Osa8Kuva27.jpg

Tässä vaiheessa sanomme tälle hurmuripojalle heiheit.

Osa8Kuva28.jpg

Elämä sujui Jamin lähdön jälkeen normaalisti. Mitä nyt umpirakastunut Arianna itki silloin tällöin ikäväänsä. Mutta pian...

Osa8Kuva29.jpg

"Oikeastiko ajattelit jättää yliopiston kesken?" Adelia nauroi. Arianna pysyi totisena. "Minä en kestä enää hetkeäkään ilman Jamia. Haluan hänen luokseen." "Mutta... entäs isän unelma? Että kolme hänen lapsistaan suorittaa yliopiston loppuun saakka?" Arianna tulistui. "En minä välitä! Minä rakastan Jamia, etkö käsitä?"

Jättääkö Arianna todella opintonsa kesken? Miten Yves ja Irina suhtautuvat tähän asiaan? Vai kerrotaanko heille edes? Kaikki tämä seuraavassa osassa... kuten myös selviää perijä. Nyt siis, perijä-äänestys.


Ariannanuoriaikuinen.jpg

Arianna
Tavoite: Tieto
Elämäntoive: Päästä peliuran huipulle
Luonne: S/S 7, U/M 4, L/T 10, V/L 8, M/K 6
Taidot: 5-4-1-1-5-9-2
Puoliso: Jami Kiljunen

* * * * *

Austinnuoriaikuinen.jpg

Austin
Tavoite: Perhe
Elämäntoive: Päästä lainvalvontauran huipulle
Luonne: S/S 7, U/M 4, L/T 10, V/L 8, M/K 6
Taidot: 1-5-0-2-5-8-2
Puoliso: Katri Valkonen


* * * * *

Adelianuoriaikuinen.jpg

Adelia
Tavoite: Mammona
Elämäntoive: Päästä liiketalousuran huipulle
Luonne: S/S 7, U/M 4, L/T 10, V/L 8, M/K 6
Taidot: 2-0-3-0-6-8-1
Puoliso: 
Kalpa *pientä naurua*

* * * * *

Kertokaahan mielipiteenne?