Paljon kiitoksia taas kommenteistanne<3 Niitä on hyvin mukava lukea - ja tiedänpähän senkin, että tätä luetaan. Uusi osa, olkaa hyvät.

Osa10Kuva01.jpg

Arianna soitteli mielellään vapaapäivinään niin vanhoille kuin uusille ystävilleenkin. Erityisesti Austinin kanssa oli mukava jutella, varsinkin kun he eivät olleet tavanneet pitkään aikaan. "Siis mitä?" Arianna hämästeli. "Oikeastiko sinäkin jätit opinnot kesken? Voi Austin, minkä takia... Ai Katrin? Niin, kyllä minä tiedän että olette varsin läheisiä ja niin... Joo, ymmärrän... Odottaa lasta!? Austin, oletko tosissasi?" Nii-in, Arianna... sitä ei aina kuule kaikkea ajoissa.

Osa10Kuva02.jpg

Ariannan rupatellessa Austinin kanssa, Jami paini WC-pöntön kanssa. Hänelle oli jäänyt ikävänlaisia hanttihommia aina vaippojen vaihdosta siivoamiseen. Tämän täytyi olla painajaista, kohta hän heräisi ja toteaisi nähneensä hirveää unta.

Osa10Kuva03.jpg

Arianna oli alkanut kärsiä samanlaisista pahoinvointikohtauksista kuin silloin, kun hän odotti Seania. Hän pelkäsikin olevansa taas raskaana. Perheen taloudellinen tilanne oli niin kehno, että uusi lapsi ei voisi tulla kysymykseenkään.

Osa10Kuva04.jpg

Seankin oli vielä niin pieni. Hän tarvitsi jatkuvaa huolenpitoa. Milloin piti syöttää, milloin kylvettää... Ja vanhemmilla meni hermot. Mutta kun he katsoivat suloista lastaan, eivät he voineet sanoa pahaa sanaa hänestä.

Osa10Kuva05.jpg

Arianna todellakin uskoi lapsen tekevän tulojaan. Ei hän muuten voisi olla alati näin nälkäinen, ei millään. Kolme spaghettiannosta saattoi mennä alas ilman vatsanväänteitä, mikä ei tuntunut yhtään todentuntuiselta.

Osa10Kuva06.jpg

Nyt se on sitten varmaa: Arianna odottaa toista lastaan.

Osa10Kuva07.jpg

"Me saamme vielä toisenkin lapsenlapsen", Yves sanoi ja hieroi vaimonsa poskea. "Eikö olekin ihanaa?" Irina oli Yvesin tavoin hyvin onnellinen. Hän niin rakasti niitä pieniä jalkoja, jotka tepsuttelevat ympäri taloa!

Osa10Kuva08.jpg

Yves alkoi viettää entistä enemmän aikaa Seanin kanssa. Seania moinen ei haitannut yhtään, päinvastoin. Hän oli oikein iloinen saamastaan huomiosta.

Osa10Kuva09.jpg

Saatuaan Seanin nukkumaan Yves vaihtoi päällensä entiset yöpöksynsä. Hän oli lukenut Senior-lehdestä, että kuntoileminen oli taas muodissa. Ja muotitietoisena herrana hän luonnollisesti päätti kulkea muodin teitä.

Osa10Kuva10.jpg

Irina oli innoissaan miehensä kuntoiluharrastuksesta. Hän jopa tarjoutui hänen henkilökohtaiseksi valmentajaksi - ilman minkäänlaista kokemusta. Mutta ketäpä moinen sivuseikka kiinnostaa.

Osa10Kuva11.jpg

"Oikein hyvää työtä", Irina kehui Yvesiä kolmen tunnin treenin jälkeen. "Ja nyt suihkuun, haiset nimittäin hirvittävältä!"

Osa10Kuva12.jpg

Jami oli kuullut, kuinka Arianna oli rehennellyt shakinpeluutaidoillaan. Hänestä tuntui, että moiset väitteet olivat tuulesta temmattuja ja hän halusi osoittaa sen todeksi. Niin se asia itse asiassa tuntui olevan, Arianna tunsi olevansa heikoilla heti alussa. Mikään ei tuntunut saavan Jamia lopettamaan peliä kesken, joten hänen piti turvautua viimeiseen oljenkorteensa.

Osa10Kuva14.jpg

"Jami, olen raskaana!" Ja - plumps - vatsa pyöristyi vielä toistamiseenkin.

Osa10Kuva13.jpg

Arianna oli hieman pelännyt miehensä reaktiota. Kaikeksi onneksi pelko osottautui aiheettomaksi. Jami alkoi heti puhua pälpättää Ariannan vatsalle kaikista asioista maan ja taivaan välillä.

Osa10Kuva15.jpg

Yves oli päättänyt kokeilla erästä reseptiä, jonka oli työkaveriltaan saanut. Sen piti olla helppo ja nopea laittaa, mutta mitä vielä. Yves ei saanut aikaiseksi mitään muuta kuin hirvittävän palaneen käryn!

Osa10Kuva16.jpg

Onneksi tarjolla oli synttärikakkua. Kyllä vain, on pikku-Seanin aika kasvaa. Tapahtumaa oli todistamassa isovanhempien lisäksi Yvesin työkaveri Benjamin - Arianna ja Jami ovat aina nukkumassa, mokomat.

Osa10Kuva17.jpg

Seanista kasvoi söpö pikkuriikkinen taapero. Aivan on isänsä näköinen, juups. Ja luonnetta en muistanut ottaa ylös, heh. Taisi poju kuitenkin olla siisti, ujo ja kiltti... tai sitten ei ^^'

Osa10Kuva18.jpg

Sean muodonmuutoksen jälkeen<3

Osa10Kuva19.jpg

Irina ei malttanut odottaa hetkeäkään, vaan alkoi oitis opettaa Seanille elämässä tarvittavia taitoja. Ensimmäisenä oli vuorossa kävely, joka Seanista oli aivan älytöntä. Miksi pitäisi kävellä, kun voi kontatakin?

Osa10Kuva20.jpg

"Tulehan pikkuinen mummon luokse", Irina leperteli. Sean vain kallisteli päätään ja mietti mummonsa outoa käytöstä. "Haluaako tuo oikeasti minun ottavan pari askelta? Turha luulo!"

Osa10Kuva21.jpg

Myös pottailuopetukset alkoivat Irinan opastuksella.

Osa10Kuva22.jpg

Pian koitti Ariannan synnytyksen aika - ja missäpä muualla kuin vessassa? Mikä ihme siinä on, että noin 70 prosenttia simeistä synnyttää vessassa? Minä en usko tätä...

Osa10Kuva23.jpg

Perheeseen saapui yksi pikku tyttö, joka nimettiin Sabrinaksi. Täysi kopio Seanista; iho ja silmät Jamilta, hiukset Ariannalta.

Osa10Kuva24.jpg

Sean ei aluksi edes huomannut, että hän oli saanut pikkusiskon. Hän keskittyi niin kovasti upouuteen taaperopeiliinsä, ettei aina huomannut mitä kaikkea ympärillä tapahtui.

Osa10Kuva25.jpg

Mutta Sabrinan haisevat vaipat eivät voineet jäädä vaille huomiota.

Osa10Kuva26.jpg

Arianna päätti isänsä tavoin aloittaa kovan kuntokuurin. Raskauskilot alkoivat vähitellen muodostaa ikäviä makkaroita hänen vyötärölleen ja niistä pitäisi päästä eroon mahdollisimman nopeasti.

Osa10Kuva27.jpg

Ariannan ensimmäinen työpäivä koitti monen, monen vapaapäivän jälkeen. Innoissaan Arianna lähti kohti työelämän haasteita.

Osa10Kuva28.jpg

Ikävä kyllä hän sai potkut vastattuani väärin urakysymykseen. Ariannasta tuntui, että hänen vielä äsken niin täydellinen elämänsä alkoi mennä päin honkia.

Osa10Kuva29.jpg

Sanomatta sanaakaan kellekään, vaihtamatta itkevän Sabrinan vaippoja Arianna painui pehkuihin. Syvä masennus valtasi hänet. Ja kaikesta saadaan kiittää niitä *sensuroitu* potkuja.

Osa10Kuva30.jpg

Jami oli huolissaan vaimonsa tilasta. Ja koska Ariannan itse ei suostunut puhumaan asiasta, joutui Jami tyytymään mukavanoloiseen kotiapulaiseen. Neiti Harakkaa eivät hänen juttunsa ikävä kyllä kiinnostaneet sen enempää kuin vaaleanpunaiset norsut piknikillä, joten...

Osa10Kuva31.jpg

... Jami päätti viettää aikansa Seanin kanssa. Poika ei ainakaan väittäisi häntä tylsäksi, ainakaan toivottavasti.

Osa10Kuva32.jpg

Herättyään Arianna yritti vakuutella kaikille asioiden olevan hyvin. Hän jopa vaivautui vaihtamaan ne Sabrinan vaipat ja jopa leikityttämään tyttöä hiukan.

Osa10Kuva33.jpg

Mutta päästyään yläkertaan, pois muiden näköpiiristä, hän sekosi jälleen. "Minä en kestä tätä", hän parkaisi ja hakkasi päätään seinään. Ikäväkseen hän joutui taas esittämään iloista, kun Yves saapui kuntoilemaan.

Osa10Kuva34.jpg

Ikään kuin potkuissa ei olisi ollut tarpeeksi, Jami siepattiin vielä samana päivänä - okei, iltana. Ja anteeksi hieman jälkikäteen otetusta kuvasta, videot oli päällä joten... :P

Osa10Kuva35.jpg

Yves oli onnellinen, että Sean oli vielä niin pieni. Mitähän poika ajattelisi, jos ymmärtäisi isänsä joutuneet avaruusolioiden sieppaamaksi, ei varmaankaan mitään kovin mukavaa.

Osa10Kuva36.jpg

Seuraavana päivänä Jami palautettiin takaisin (eikä tästäkään tilanteesta ole kuvaa ;--D) ilman tuutulaulua. Kiitos ja ylistys, taloon ei tarvittaisi ainakaan hetkeen yhtään enempää kitisijöit... siis kilttejä pikku vauvoja.

Osa10Kuva37.jpg

Yves vain nauroi. "Hahaaa! Tyttäreni mies joutui avaruusolioiden sieppaamaksi! Hahhah! Olisit vain pysynyt siellä, heeheee!"

Osa10Kuva38.jpg

Jamille sieppaus oli kova isku. Hän itki aina kun joku perheestä ei nähnyt, eikä edes ihanan neiti Harakan läsnäolo parantunut asiaa. Hän tunsi olevansa yhtä masentunut kuin Arianna.

Osa10Kuva39.jpg

Irina sen sijaan oli iloinen (vaikka ilmeestä voisi päätellä kaikkea muuta). Hän oli vihdoin saanut ylennyksen ja kohonnut horoskooppien kirjoittajaksi. Ehkei se platinahauta ollutkaan saavuttamaton.

Osa10Kuva40.jpg

Sabrinan syntymäpäivien aika. Tällä kertaa mukana oli koko perhe, jopa Arianna ja Jami olivat vaivautuneet nousemaan ylös. (Anteeksi timantti!)

Osa10Kuva41.jpg

Sean oli istutettu syöttötuoliinsa, jotta myös hän voisi olla läsnä pikkusiskonsa synttäreiden aikana. Mutta mikäs siinä, ainakin ruoka oli hyvää. Jotain vaihtelua ainaiselle maidolle.

Osa10Kuva42.jpg

Vielä tämä viimeinen pyörähdys ja...

Osa10Kuva43.jpg

Sabrina on melko suloinen, aivan kuten Seankin. Ja molemmat ovat täydellisiä kopioita Jamista ;---P Ja Sabrinan luonne on sama kuin Seanin. Mutta minä en edelleenkään muista sitä...

Osa10Kuva44.jpg

Tähän söpöön kuvaan lienee hyvä lopettaa<33 Vanhusten rakkaus se kukoistaa edelleen.

___________________________

Kertokaahan, hyvät lukijat, kiinnostaisiko teitä jonkinlainen "extramateriaalia", kuten sukupuu tai extraosa Austinin ja/tai Adelian elämästä? Sanokaa mielipiteenne, olen miettinyt jotain tämän tyylistä mutten ole varma... :P