Syvimmät anteeksipyyntöni siitä, että jatkon tekemisessä on kestänyt näin kauan. Turha varmaan edes toistaa itseäni sanomalla, että koulu ja tanssiharrastuksesi vievät mukavanlaisesti aikaa. Niin, ette te varmaan jaksaisi enää kuunnella sitä. Mutta asiaan - olen yrittänyt muistaa lisäillä linkkilistalle kaikki sitä pyytäneet, mutta jos puutut sieltä, niin sanoisitko minulle mömmöpäälle sen vielä kerran ^^' Paljon kiitoksia kommentoijille<3 Ja nyt siihen osaan, sitä varten varmaan tulittekin tänne.

Osa16Kuva01.jpg

Stacyn ajatukset olivat hyvin yksipuolisia nyt kun Sean asui jälleen kotona. Stacy nimittäin tiesi, että kun Eine olisi käynyt yliopiston loppuun, hän muuttaisi tänne Seanin perässä. Eikä siitä varmasti olisi pitkä matka lapsukaisiin. Tämä taas merkitsi sitä, että Stacysta tulisi täti.

Osa16Kuva02.jpg

Irina ei kovin paljoa miettinyt mahdollisia lapsenlapsenlapsiaan. Näin vanhoilla päivillään häntä kiinnosti enemmänkin taloon hankittu kuplapuhallin. Niin hauskaa Irinalla välillä oli, että hän unohti edesmenneen miehensä poismenon.

Osa16Kuva03.jpg

Viime osassahan kerrottiin, että Sean oli löytänyt työn tiskaajana. Enää hän ei sillä paikalta työskennellyt. Hän nimittäin saavutti elämän ensimmäisen ylennyksen!

Osa16Kuva04.jpg

Juhlitaakseen tätä merkkitapahtumaa Sean päätti kokata perheelleen loistoaterian. Spaghetti oli kuitenkin vaikeampaa valmistaa kuin hän oli kuvittellut. "Äiti, täällä palaa!" hän kiljui ja etsi katseellaan vaahtosammutinta.

Osa16Kuva05.jpg

Stacy yritti pysyä rauhallisena, olihan paloauto jo ulkona. Luojan kiitos, talossa ei vielä ollut niitä pieniä jalkoja...

Osa16Kuva06.jpg

Sean ja Stacy vetivät henkeä terävin vedoin. Irinakin oli herännyt uniltaan ja kirkui nyt kuin pikku tyttö. "Mummi kiltti, ole hiljaa!" Stacy vinkaisi. "Äiti herää!" Irina ei voinut keskittyä Stacyn sanoihin, vaan jatkoi kirkumistaan.

Osa16Kuva07.jpg

Huojentunein mielin Stacy painui pehkuihin. Palomies oli osannut asiansa, joten kovin suurta vahinkoa ei päässyt tapahtumaan. Mitä nyt Seanin spaghetit paloivat pohjaan, Irina oli vähällä kuolla sydänkohtaukseen ja suihku mennä rikki kun kaikki tunkivat sinne yksi kerrallaan.

Osa16Kuva08.jpg

Seanin työajat olivat muuttuneet uuden työn johdosta. Hänelle jäi mukavasti aikaa kuvansa maalaamiseen - kukaan muu kun ei sitä viitsinyt tehdä. Sean kuitenkin laski pensselit ja värit maahan varsin nopeasti. Taksi nimittäin kaarsi pihalle.

Osa16Kuva09.jpg

Ulos astui Eine. Sean ryntäsi kyyneleet silmissä halaamaan kihlattuaan. Kuinka hän olikaan kaivannut Eineä! "Minä rakastan sinua!" hän kuiskasi tämän korvaan. "Minä haluan kanssasi naimisiin." Eine katsoi lasittunein silmin Seania. "Niin minäkin."

Osa16Kuva10.jpg

Sean ja Eine eivät halunneet aikailla yhtään enempää. Einen painuessa etsimään juhlavaatteita päällensä Sean soitti läpi kaikki sukulaiset ja kertoi heille ilouutisesta. "Milloin?" Austin kysyi linjan toisesta päästä. "Nyt", Sean nauroi ja laski luurin.

Osa16Kuva11.jpg

Sean oli totaalisen hermona. Puutarhuri oli häipynyt kesken kaiken ja piha oli aivan kaameassa kunnossa. Hän loi Austinille epämääräisen hymyn ja jatkoi sitten muina miehinä pensaan leikkuuta. "Pakko saada tämä tehtyä, pakko, pakko, pakko..."

Osa16Kuva12.jpg

Vieraat olivat kuitenkin varsin omatoimisia keksimään itselleen viihdettä. Muunmuassa Sabrina löysi Irinan suosiman kuplapuhaltimen olohuoneesta.

Osa16Kuva13.jpg

Vihdoin koitti se odotettu hetki, jolloin Seanista ja Einestä tulisi virallinen pari. Koulusta juuri tullut Stacy jännitti Seanin kanssa. "Entä jos Eine sanookin ei?" Sean pohti ja vaihtoi painoa jalalta toiselle. Stacy pyöritteli silmiään. Sean oli kysynyt tuon jo kymmenesti, eikä vieläkään uskonut mitään.

Osa16Kuva14.jpg

Seanin henki oli salpautua, kun Eine asteli pihalle. Hääpuvun väri ei ollut lähelläkään perinteistä valkoista, mutta siitä huolimatta Sean oli sitä mieltä, että Eine oli kaunein nainen maan päällä.

Osa16Kuva15.jpg

"Eine..." Sean sai kuiskatuksi. "Sinä... olet niin kaunis." Eine hymyili lempeästi miehelleen ja sanoi: "Kohta olemme ikuisesti liittoutuneet yhteen, kultaseni."

Osa16Kuva16.jpg

Viimeisten vieraiden lipuessa paikalle se tapahtui. Sean pujotti kultaisen sormuksen Einensä nimettömään ja päinvastoin. Kyyneleet silmissä he sitten katselivat toisiaan ja halasivat lämpimästi.

Osa16Kuva17.jpg

"Rakastan sinua", Sean sanoi ties monettako kertaa viimeisen tunnin aikana. Hän tarttui kiinni Einestä ja suuteli tätä.

Osa16Kuva18.jpg

Parin seuraava suudelma oli jo hieman tulisempi. Stacy virnisti ja kääntyi ympäri - hän ei halunnut nähdä tätä. Mutta kohotettuaan katseensa hän toivoi, ettei ehkä sittenkään olisi halunnut nähdä sitä, mitä hän juuri nyt näki.

Osa16Kuva19.jpg

Stacy ei ollut nähnyt noita kasvoja pitkään aikaan. Se ei tarkoittanut, etteikö hän tunnistaisi niitä. Isä. "Hei, pikkuinen", Jami sanoi hiljaa ja hymyili. "Olet kasvanut."

Osa16Kuva20.jpg

Stacy ei ollut varma, halusiko hän nähdä Jamia näin pitkän ajan jälkeen. Hän perääntyi isänsä luota ja siirtyi seuraamaan Seanin ja Einen sottaista kakkuseremoniaa. Hän olisi halunnut kysyä Seanilta vaikka mitä, muttei halunnut pilata Einen päivää.

Osa16Kuva21.jpg

Ruokapöydässä Stacy sitten keräsi rohkeutensa ja kysyi Seanilta suoraan, mitä Jami täällä teki. Sean ei vastannut heti, vaan tunki lusikallisen kakkua suuhunsa. "Vaikka hän tekikin väärin pettäessään äitiä, hän on isäni", hän lopulta sanoi. Jami lehahti kirkkaanpunaiseksi, kun hänen poikansa puhui noin suorasukaisesti hänen... virheestään.

Osa16Kuva22.jpg

Ainut kuva sukujuhlista, jossa näkyvät kaikki vieraat. Seisova henkilö on tietenkin Ariannan veli Austin. Sitten lähdetään Stacysta menemään, elikkä Stacy, Sean, Jami sekä Austinin vaimo Katri. Pöydän päässä on Seanin ja Stacyn sisar Sabrina, hänen vieressään Kalpa joka on vieressään istuvan Adelian puoliso ja viimeisenä tietenkin Eine.

Osa16Kuva23.jpg

Ruokailun jälkeen ainoastaan Eine ja Sean jaksoivat tanssia, vaikka vatsa olikin täynnä kakkua. Mikään ei voisi pilata heidän iloaan tänään, ei mikään.

Osa16Kuva24.jpg

Arianna tuli parahiksi töistä liittyäkseen juhlien viimeisiin hetkiin.

Osa16Kuva25.jpg

"Jami", hän henkäisi nähdessään ex-aviomiehensä olohuoneessaan. "Mitä sinä täällä teet?" "Juhlin poikani avioliittoa", Jami vastasi kylmästi. "Äläkä tule lähemmäs!"

Osa16Kuva26.jpg

Arianna sai kohtauksen. "Ei ollut minun vikani, että petit minua sen naikkosen kanssa! Ja nyt sinä kiellät minua koskemasta sinuun! Ulos täältä, juhlat ovat sinun osaltasi ohi!"

Osa16Kuva27.jpg

Sean ja Einekin poistuivat paikalta varsin nopeasti. Kukaan ei ehtinyt edes huomata, kun he loikkasivat limusiiniin sen viedessä heitä viettämään omaa yksityistä aikaansa...

Osa16Kuva28.jpg

Sama meno jatkui vielä heidän tullessa kotiinsa. He valloittivat Ariannan huoneen - Arianna kun oli luvannut sen heille, hän voisi nukkua Irinan kanssa - ja nauttivat toisistaan.

Osa16Kuva29.jpg

"Sean, minä olen aina toivonut omaa lasta", Eine sanoi yllättäen. Sean oli aluksi hieman ymmällään vaimonsa puheista, mutta väänsi kasvoilleen hymyn.

Osa16Kuva30.jpg

Mitäpä Sean ei tekisi tuoreen vaimokkeensa vuoksi?

Osa16Kuva31.jpg

Viereisessä huoneessa Stacy istui sohvalla ja hymyili. Hän ei voinut sulkea korviaan makuukaammarista kuuluvilta ääniltä. Hänen toiveensa tätinä olemisesta oli lähellä täyttymistä.

Osa16Kuva32.jpg

Eine heräsi keskellä yötä. Hänen päässään oli naksahtanut jokin - hänen pitäisi hankkia työ. Mutta tutkailtuaan tarjontaa tietokoneelta, ei sieltä tuntunut mitään löytyvän. "Ehkä ensi kerralla..."

Osa16Kuva33.jpg

Eine vaihtoi päällensä uimapuvun ja laskeutui perheen uima-altaaseen. Hänen ajatuksensa olivat vieläkin muutaman tunnin takaisessa... yksityistapahtumassa.

Osa16Kuva34.jpg

Vielä monen tunnin päästä Eine kertasi tapahtumia mielessään. Sitten hän laski puutarhasakset maahan. "Olenkohan minä raskaana?" hän sanoi hiljaa ääneen.

No niin, siinä olikin tämänkertainen osa ^^ Ensi kerralla nähdään, saadaanko se neljäs sukupolvi maailmaan. Ja tuleeko Stacysta täti :D Ensikertaan~